L’Hostalet us posa a taula plats on conviuen en harmonia la tradició i l’actualitat. Que puguin combinar ingredients locals, arrelats en la nostra memòria i en la dels nostres clients, però també petites sorpreses, notes inesperades i creatives. Fem una cuina gustosa en què el més important és el respecte pels aliments que utilitzem i per qui els ha produït. Som un restaurant rural, de poble, i creiem que el millor és estar a prop dels aliments que cuinem. Fem, en definitiva, cuina catalana, garrotxina i dels Hostalets.

Per això formem part, des de la seva fundació, del col·lectiu Cuina Volcànica, que agrupa els restaurants de la Garrotxa que treballen amb els productes més característics de la comarca. Aliments senzills però amb una marcada personalitat. La patata, el nap negre, el blat de moro, el porc, els bolets o el fajol són elements presents en totes les nostres cuines i en els plats que oferim.

Si voleu conèixer els productors artesans i de proximitat amb els que treballem, podeu consultar la nostra llista de proveïdors.